Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Καταστήματα / ΚΕΛΛΑΡΙ 151: Το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με Αχαϊκά προϊόντα

ΚΕΛΛΑΡΙ 151: Το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με Αχαϊκά προϊόντα

Ένα διαφορετικό concept καταστήματος άνοιξε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Πάτρας, επί της Μαιζώνος & Φιλοποίμενος. Ο λόγος για το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, που συγκεντρώνει τους πιο ψαγμένους παραγωγούς και τις πιο ενδιαφέρουσες γεύσεις της Αχαΐας.

Το κατάστημα συνδέεται με το achaiataste.gr το μοναδικό site αχαϊκών προϊόντων που ξεκίνησε τη λειτουργία του σε συνεργασία με το thebest.gr.

Στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151, όπως είναι προφανές και από την ονομασία του, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στα αχαϊκά κρασιά, καθώς λειτουργεί και ως wine bar, αποκλειστικά αχαϊκών ετικετών, ενώ θα υπάρχουν και κοκτέιλ με βάση το κρασί.

Δεν περιορίζεται όμως μόνο στον οίνο, καθώς θα προσφέρονται και όλα τα ποτά που παράγονται στην Αχαΐα, από ούζο και τσίπουρο μέχρι λικέρ, μοσχάτο και κοκτέιλ.

Παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο Αχαϊκό καλάθι δώρου με προϊόντα της περιοχής όπως: κρασί, ούζο, τσίπουρο, ηδύποτα (τεντούρα κ.λπ.), ζυμαρικά, μέλι, γλυκά κουταλιού, ξηροί καρποί, ροφήματα, βότανα, όσπρια, αλεύρι, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, λουκούμια και ζαχαρώδη προϊόντα, αναψυκτικά, ελαιοσάπουνα, κεραλοιφές και οτιδήποτε άλλο παράγεται από Αχαϊκές επιχειρήσεις και παραγωγούς.

Η λειτουργία του καταστήματος εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα που υλοποιείται με την υποστήριξη του thebest.gr για την προώθηση των Αχαϊκών προϊόντων, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2610622406 και 2610240872.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα Αχαϊκά προϊόντα στο Αεροδρόμιο του Αράξου »

Σχετικά

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Μαιζώνος και Φιλοποίμενος-Πάτρα
  • 2610622406

Newsletter